+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

blog

 

OnMarc

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen via onze blog.
Schrijf je in en ontvang ons magazine 4x per jaar in je mailbox!

INSCHRIJVEN

Waarde halen uit data – Deel 2

Stop met het ”data-loket”

Het verzamelen van data is voor veel bedrijven het probleem niet meer. Veel lastiger blijkt vaak het omzetten van die data in waarde. In het vierluik “Waarde halen uit data” beschrijven we een aantal trends en tips die daar mee te maken hebben. Deze tweede editie gaan we dieper in op: Hoe gebruik je data om bruggen te bouwen? 

Lees meer

OnMarc’s Online Data Training

Data is het nieuwe goud

Bij OnMarc is online data de basis voor alles wat we doen. Hier zijn we trots op. Graag laten we aan iedereen zien wat er allemaal mogelijk is met de online data die wij collecterenHiermee ontdek je namelijk welke koers jouw organisatie het beste kan varen. Wil jij weten hoe je het beste met deze grondstof kunt werken?  

Lees meer

Help! Ik Heb Geen Data Scientist – Deel 2

Gemiddeld Goed Gevaarlijk

“De gemiddelde doorkliks zijn gestegen!”, “de gemiddelde openrate is 30%”, “de gemiddelde mandwaarde is 55 euro”. Vraag jij jezelf weleens af hoe vaak je gemiddeld “gemiddeld” op een dag zegt? In dit artikel, een aantal vervolgvragen om te stellen, om te voorkomen dat je na een beslissing op een gemiddelde voor een onaangename verrassing komt te staan.

Lees meer

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
Schrijf je in en ontvang ons magazine 4x per jaar in je mailbox!

INSCHRIJVEN