+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

blog

 

Blog

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen via onze blog.
Schrijf je in en ontvang ons magazine 4x per jaar in je mailbox!

INSCHRIJVEN

Waarde halen uit data – Deel 3

Tijd voor actie

Het verzamelen van data is voor veel bedrijven het probleem niet meer. Veel lastiger blijkt vaak het omzetten van die data in waarde. In het vierluik “Waarde halen uit data” beschrijven we een aantal trends en tips die daar mee te maken hebben. Deze derde editie: van inzicht naar actie.

Lees meer

Afstuderen bij OnMarc

Toekomstige data analytics translator

Een brug slaan tussen analytics en business is nog voor veel bedrijven nog steeds een strategische uitdaging. De nieuwe master Data Driven Business aan de Hogeschool Utrecht, waar OnMarc ook aan bijdraagt, voorziet in de oplossing voor dat probleem. Wij leiden Analytics Translators op: stuk voor stuk jonge professionals die zowel data als de operatie snappen.

De afgelopen periode is er nieuwe Analytics Translators aan de slag gegaan bij OnMarc. Maak kennis met onze afstudeerder Jonas.

Lees meer

Help! Ik Heb Geen Data Scientist – Deel 3

Je eerste stappen in datadriven

De afgelopen twee edities gingen over de filosofie over échte inzichten en de gevaren van het gemiddelde. Beiden belangrijk, maar  nogal conceptueel. In dit artikel zullen we dieper inzoomen op hoe je zelf aan de slag kunt gaan en welke tools je daarbij kunnen helpen. Voor je echter je mouwen opstroopt om te gaan minen in je data, is het belangrijk dat je de basis op orde hebt.

Lees meer

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
Schrijf je in en ontvang ons magazine 4x per jaar in je mailbox!

INSCHRIJVEN