+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

MarcSense

 

MarcSense

Hogere conversie door automatische personalisatie
van jouw website of webshop

 

Verlaten bezoekers na dure marketingcampagnes jouw webshop zonder iets te bestellen? Heb je veel verkeer op je website, maar weinig leads? MarcSense Retain voorspelt gedrag van bezoekers in jouw webshop. En past vervolgens de website realtime aan op hun behoefte.

“De juiste journey bij de juiste klant”, het klinkt zo simpel. Goede klantreizen leveren meer op, maar hoe bereik je nou echt meer omzet? Het gaat niet alleen om nog grotere campagnes, maar ook in kaart brengen welke leads echt goed zijn, en wanneer je hun journey moet bijsturen. Wie zijn die goede klanten, en wanneer grijp je in?

Door zeer fijnmazig te meten, tot op de iedere muisbeweging nauwkeurig, en gebruik te maken van geavanceerde modellen zijn wij in staat om zaken als interesse en afhaakgedrag in real-time vast te stellen. Vaak dus al voor de bezoeker de volgende stap onderneemt. Daarmee kun je passende acties uitvoeren op een heel natuurlijke manier.  

De oplossing

MarcSense verzamelt van iedere bezoeker van de website data en analyseert deze in real-time. MarcSense Retain voorspelt gedrag van bezoekers in jouw webshop. En berekent hoe groot de kans is dat de bezoeker de pagina of de funnel verlaat. Deze scores worden vervolgens gebruikt om een juiste personalisatie uit te voeren en zo de conversies te optimaliseren. Je weet zo op het vroegst mogelijke moment dat een bezoeker weggaat of niet, zodat je zijn klantreis op het juiste moment kan personaliseren. Denk daarbij aan:

  • Een pop-up chatsessie
  • Een banner met korting
  • Een ‘call me now’ button

Met deze suite aan oplossingen ben jij weer in controle over de klantreis op ieder moment

RESULTATEN

Onze klanten rapporteren tientallen procenten uplift met deze oplossingen, door lagere uitstroom en effectievere personalisatie. Weten wat de MarcSense oplossing voor jou kan betekenen? Berekenen het zelf of vraag vrijblijvend een persoonlijke berekening aan.

PRIVACY – GOED GEREGELD!

Vertrouwen van en respect voor de online bezoeker is van het allergrootste belang. MarcSense werkt op basis van de volgende principes:

  • Alle gegevens die verzameld worden, blijven in controle van jouw organisatie
  • MarcSense werkt 100% in lijn met de cookie-voorkeur van de gebruiker
  • Er wordt geen persoonlijke data (PII) verwerkt bij gebruik van MarcSense.