+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

MarcSense

 

MarcSense

Snap je klant, verhoog je omzet

Beter luisteren levert meer op

 

“De juiste journey bij de juiste klant”, het klinkt zo simpel. Natuurlijk leveren goede klantreizen meer op, maar hoe bereik je nou echt meer omzet? Het gaat niet alleen om nog grotere campagnes, maar ook in kaart brengen welke leads echt goed zijn, en wanneer je hun journey moet bijsturen. Wie zijn die goede klanten, en wanneer grijp je in?

Bezoekersgedrag is de perfecte voorspeller van wat je bezoeker ervaart. Met de juiste data kun je echt luisteren naar je klant en zien waar hun twijfel en enthousiasme ligt. MarcSense oplossingen helpen daarbij, eenvoudig en met snel resultaat. 

Door zeer fijnmazig te meten, tot op de iedere muisbeweging nauwkeurig, en gebruik te maken van geavanceerde modellen zijn wij in staat om zaken als interesse en afhaakgedrag in real-time vast te stellen. Vaak dus al voor de bezoeker de volgende stap onderneemt. Daarmee kun je passende acties uitvoeren op een heel natuurlijke manier.  

 

De oplossingen

MarcSense verzamelt van iedere bezoeker van de website data en analyseert deze in real-time. Op basis van dit gedrag berekent MarcSense Engage scores die aangeven hoe geïnteresseerd een bezoeker  is in een product. MarcSense Retain berekent hoe groot de kans is dat de bezoeker de pagina of de funnel verlaat. Deze scores worden vervolgens gebruikt om een juiste personalisatie uit te voeren en zo de conversies te optimaliseren. Je weet zo op het vroegst mogelijke moment dat een bezoeker weggaat of niet, zodat je zijn klantreis op het juiste moment kan personaliseren. Denk daarbij aan:

  • Een pop-up chatsessie
  • Een banner met korting
  • Een ‘call me now’ button

Met deze suite aan oplossingen ben jij weer in controle over de klantreis op ieder moment.

RESULTATEN

Onze klanten rapporteren  tientallen procenten uplift met deze oplossingen, door lagere uitstroom en effectievere personalisatie. Weten wat de MarcSense oplossingen voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een persoonlijke berekening aan.

PRIVACY – GOED GEREGELD!

Vertrouwen van en respect voor de online bezoeker is van het allergrootste belang. MarcSense werkt op basis van de volgende principes:

  • Alle gegevens die verzameld worden, blijven in controle van jouw organisatie
  • MarcSense werkt 100% in lijn met de cookie-voorkeur van de gebruiker
  • Er wordt geen persoonlijke data (PII) verwerkt bij gebruik van MarcSense

De mogelijkheden zijn grenzeloos.