+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

Over OnMarc

 

Over OnMarc

Over ons

OnMarc is specialist in oplossingen die marketeers, personalisatie-specialisten, data-analisten en -scientists bij klanten ondersteunen door gegevens over bezoekers op digitale kanalen te verzamelen, te integreren en te gebruiken in de vorm van slimme producten. Onze klanten kunnen daarmee de digitale klantreis van hun (online) bezoekers verbeteren met inachtneming van het zo gewenste respect voor privacy. Met als gevolg tastbare, verbeterde business-resultaten.

 

 

OnMarc Data Platform

Het OnMarc Data Platform is een platform dat OnMarc heeft gebouwd waarmee het mogelijk is om alle data van bezoekersinteractie te integreren. Alle technologie die we daarbij ontwikkelen of gebruiken staat ook aan de basis van alle oplossingen die wij leveren.

Het OnMarc Data Platform (ODP) zorgt voor een naadloze integratie van data uit alle belangrijke communicatiekanalen. Dat zijn primair de digitale kanalen, omdat ze zoveel data intrinsiek leveren, maar ook data van andere kanalen kan worden geïntegreerd. 

Oplossingen

Door data van bezoekersgedrag op diverse contactpunten in te zetten leiden oplossingen van OnMarc concreet en effectief tot resultaat. Dat doen wij door continu en gericht naar bezoekers en klanten te luisteren. Zij vertellen alles wat ze willen.

Het luisteren vertaalt OnMarc naar oplossingen die helpen omzetverhoging te realiseren door een betere klant bediening (MarcSense) en het OnMarc DataplatformSlimme oplossingen die tot resultaat leiden.

De mogelijkheden zijn grenzeloos

Wij zijn een bedrijf gebouwd door specialisten, maar nu is het tijd dat de generalisten ons leren kennen. Wij werken voor grote nationale en internationale bedrijven waarbij we miljoenen stromen aan marketingdata verwerken. Nu is de tijd rijp om onszelf kenbaar te maken bij andere grote organisaties en het MKB . Wij worden door organisaties ook wel eens; ‘het best bewaarde marketing geheim’ genoemd en het is tijd om hier verandering in te brengen.