+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

magazine

 

OnMarc

Touch Your Customer

Analytics Translators aan de slag bij OnMarc

Even voorstellen

De brug slaan tussen analytics en business is voor steeds meer bedrijven een strategische uitdaging. De nieuwe master Data Driven Business aan de Hogeschool Utrecht, waar OnMarc ook aan bijdraagt, voorziet in de oplossing voor dat probleem. Zij leiden Analytics Translators op: stuk voor stuk jonge professionals die zowel data als de operatie snappen. In de komende periode starten drie afstudeerders van de Data Driven Business master bij OnMarc, om hun eigen analyseskills aan te scherpen. Hieronder kun je alvast met ze kennismaken.

Lees meer

Hoe past MarcSense Retain tussen de tools die je waarschijnlijk al gebruikt?

MarcSense Retain

Waarschijnlijk heb je al diverse tools draaien om je klanten te helpen. Google Analytics om je campagnes en conversies te meten. Een applicatie als Hotjar om clickpaden te analyseren. A/B-test tools om bezoekers effectief te personaliseren. Hoe past MarcSense Retain daar tussen?

Lees meer

Nieuwe Samenwerking

WWL

World Wide Lighting is een toonaangevende en snelgroeiende Europese Specialist in verlichtingsproducten. Ook wel  bekend onder de naam Lampdirect.nl. Hun Assortiment gaat van conventionele lampen tot aan slimme Led verlichting. Het uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ieder bedrijf bij het vinden van hun ideale verlichtingsoplossing.

Lees meer

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen?
Schrijf je in en ontvang ons magazine 4x per jaar in je mailbox!

INSCHRIJVEN