+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

Big Data hype voorbij? What’s next!

Big Data hype voorbij? What’s next!

 

OnMarc

Touch Your Customer

De hype van Big Data is voorbij.. What’s next?

 

Wij durven het wel te stellen: de hype van Big Data is voorbij. What”s next? Niet dat data niet meer relevant is. Integendeel zelfs: data driven decision making krijgt steeds meer een centrale positie binnen organisaties. Echter is het daadwerkelijk hebben van data allang het probleem niet meer: dit jaar tikken we wereldwijd vermoedelijk de 40 zetabytes aan data aan. Het gros daarvan is data over consumenten, waar wij met onze technieken ook aan bijdragen. We staan nu voor andere uitdagingen: haal uit al die web-, app-, transactie-, speech-, marketing- en CRM-data nog maar eens waarde in een wereld met schaarste aan dataspecialisten. Het hebben van een klantbeeld is één, het gebruiken ervan is twee!

“Without data you are just another person with an opinion..”

Edwards Deming – Statisticus

We werken daarom aan specifieke oplossingen voor jullie om je data voor je te laten werken. Vanzelfsprekend is goede datakwaliteit hiervoor een vereiste. Heb je goede data van web en app, prima, die kunnen we gebruiken. Daarnaast kan OnMarc met Celebrus technologie  voor extra, gespecialiseerde online data zorgen, met daarnaast de andere integraties die je van ons gewend bent. Om meer waarde te brengen verbreden we ons speelveld en leggen we meer focus op oplossingen die het makkelijker maken voor jou om inzichten te verkrijgen uit al die data. Het resultaat: efficiëntere en effectievere inzet van marketinggelden, hogere conversie en meer klanttevredenheid.

Het komende jaar trappen we die koers af met een drietal suites met oplossingen: MarcSense, MarcImpact en Marcalign. Daarmee bestrijken we al allerlei gebieden omtrent business, data science en machine learning. Zo kunnen we voorspellingen gaan doen over klantgedrag op individueel niveau, maar ook beter in kaart brengen voor welk soort uitdagingen je bedrijf staat.

Nog sneller meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!