+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

oplossingen

 

Oplossingen

Doelen bereiken met de data die je hebt

 

OnMarc levert een uiteenlopend aantal oplossingen op het gebied van klantdata. Zo helpen wij je over alle digitale kanalen met het herkennen van patronen, creëren we inzicht door data in de juiste context te zetten. En weet jij straks precies hoe jouw klanten zich gedragen over de digitale snelweg.

Ben jij klaar om doelen te bereiken met jouw data en de volgende stap in klantbenadering te nemen?

Ik wil doelen bereiken met mijn data

 

”Onze oplossingen zijn generiek, en daarmee snel inzetbaar. Maar gaan tegelijkertijd tot het uiterste om tot een oplossing te komen die precies is afgestemd op jouw individuele bedrijfsbehoefte.”

Luister naar je klant

Dit doen wij door continu en gericht bezoekers en klanten te luisteren. Zij vertellen alles wat ze willen. Het luisteren vertaalt OnMarc oplossingen die helpen op de volgende gebieden: omzetverhoging door betere klantbediening (MarcSense), en het (OnMarc data platform) structureert data van digitale kanalen, integreert deze en levert die in een real-time datastroom aan. Slimme oplossingen die snel tot resultaat leiden. 

Ons team

In het team van OnMarc zit een grote diversiteit aan consultants met kennis op het gebied van data (verzameling en integratie), data-analyse, data-science. Zij werken dagelijks aan het beoordelen van data, het verkrijgen van nieuwe inzichten uit deze data, maar ook het visualiseren van resultaten.

Ben jij klaar om doelen te bereiken met jouw data en de volgende stap in klantbenadering te nemen?

Integreer jouw data nu!