+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

magazine april

 

OnMarc

Celebrus versie 9: Wat houdt dat in?

Oplossing voor ITP en AMP

Binnenkort zullen we starten om alle OnMarc klanten te upgraden naar de nieuwste versie van Celebrus. Deze upgrade brengt nieuwe functionaliteit en oplossingen. Zo heeft Celebrus onder andere oplossingen voor ITP en AMP. In dit artikel zetten we deze nieuwe functies al voor je uiteen!

Lees meer

Antwoord op al je datavragen, juist nu!

Dataspreekuur

Deze tijd vraagt om extra flexibiliteit en innovatie. Wellicht onderga je nu noodgedwongen een bliksemtransformatie naar digital, of zoek je naar nieuwe manieren om producten af te zetten, klanten binnen te houden of je bereik te vergroten. OnMarc denkt hier graag vrijblijvend over met je mee! Klik voor meer informatie of om je in te schrijven.

Lees meer

De hype van Big Data is voorbij!

What’s next?

Begrijp ons niet verkeerd, het is niet dat data niet meer relevant is. Integendeel zelfs! Echter zit voor veel bedrijven de grootste uitdaging niet meer in het daadwerkelijk verkrijgen van de data, maar in het vertalen van die data naar waardevolle inzichten. Lees in dit artikel hoe OnMarc hierop gaat anticiperen!

Lees meer

Maak kennis met onze nieuwe collega’s!

Even voorstellen

De afgelopen tijd is ons team versterkt met drie nieuwe toppers. Binnen Service Delivery zijn Robert Stalman, Lisette Tempert en Tyler Massey gestart. Wellicht dat je ze al eens aan de lijn hebt gehad of een mailtje van ze hebt ontvangen? In dit artikel vertellen ze iets meer van zichzelf!

Lees meer

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen?
Schrijf je dan in en ontvang ons nieuwe magazine vanaf nu in je mailbox!

INSCHRIJVEN