+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

Met diepere inzichten kun je klanten persoonlijker helpen

Wij zijn OnMarc

Wij helpen onze klanten met het verzamelen en gebruiken van bezoekers interactie op alle digitale kanalen. Wij helpen om real-time gegevens te verzamelen over klanten en hoe ze met informatie, services en aanbiedingen omgaan. Als groep of individueel. We meten alle interacties op alle digitale touchpoints. We brengen u echt dichtbij uw klant.

Consultancy

Uit de film ‘The Godfather’ komt de uitspraak: “it’s not personal, it’s business.” Het omgekeerde geldt tegenwoordig voor marketeers die de klantreis over de vele apparaten en kanalen willen begrijpen en daarop acteren. Persoonlijk contact met de klant is steeds meer een vereiste. De druk op marketeers om resultaat te boeken vergroot. Budgetten verschuiven naar digitaal, de klantreis optimaliseren is noodzaak.

Lees meer…

Het Lab

Big data: een schat aan informatie. Echter blijkt het juiste gebruik van data voor veel marketeers een grote uitdaging. Hoe worden de meesten inzichten verkregen en hoe wordt de waarde gemaximaliseerd? OnMarc heeft vier studenten van de master Data Science (Tilburg University) uitgenodigd voor de kick-off van hun thesis bij OnMarc. Het thema van hun thesis is: hoe worden meer inzichten verkregen op basis van big data?

Lees meer…

OnMarc Services

Om in het hedendaagse digitale tijdperk succesvol te zijn, is het essentieel om uw (potentiele) klanten zo effectief mogelijk te benaderen. De moderne online klant wil als een individu worden behandeld en verwacht gepersonaliseerde advertenties en content. OnMarc’s Data Science Services helpt u dat hogere niveau van persoonlijke relevant zijn voor uw klanten te bereiken.

Van data naar marketing campagnes

Ontdek de OnMarc oplossing

Klanten kiezen voor OnMarc omdat ze de volgende stap willen zetten in klantbenadering. De ontwikkelingen in data integration en data warehousing gaan snel, en met onze gepatenteerde manier van data verzamelen lopen we voorop.

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match