+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

De waarde van partnerships

OnMarc gelooft in de samenwerking met partners. Door middel van deze samenwerkingen maakt OnMarc het mogelijk om klanten hun marketing doelstellingen te behalen. Of het nu gaat om de effectiviteit van marketing en SEO campagnes, het behalen van online KPI’S of toename van online conversies. Voor meer informatie, vragen of opmerkingen: contacteer ons!

Digitale Transformatie

In hoeverre beschikt uw bedrijf op dit moment over de juiste mensen en technologie om alle data te laten spreken? Kunt u de informatie van Google over uw klanten relateren aan het gedrag op Facebook? Heeft u de mogelijkheid de gehele journey van al uw klanten over alle platformen in beeld te krijgen? Bent u in staat uw callcenter inzicht te geven op welke search items een specifieke klant heeft gezocht of wat de laatste online feedback was?

Oplossing van OnMarc

OnMarc verzamelt en levert data in de juiste context over hoe mensen zich gedragen over de digitale kanalen van een merk met inbegrip van websites, mobiele apps, social en streaming media. Samen met onze Data Science Services kunnen we een platform leveren waar zowel alle data als de inzichten geautomatiseerd en in real time mee kunnen worden gerealiseerd. Dit betekent dat u vergaande en gedetailleerde intelligence kunt krijgen over uw klanten, de geleverde diensten en uw business. Hiermee kunt u onder andere klantervaringen personaliseren, conversies verhogen, display partners aansturen en merkbeleving maximaliseren

Partners OnMarc
Partners OnMarc

Geïnteresseerd in een partnership of vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen?

030-6363970

1 big databron

Ons open data platform (ODP) is een onuitputtelijke bron voor analyse, waarin gegevens uit alle bronnen hun bruikbaarheid behouden.

1 javascript

De OnMarc technologie is binnen een paar uur beschikbaar in elk digitaal platform. We injecteren slechts 1 stukje script in uw websiteapp of klantportaal.

Privacy garantie

We volgende Nederlandse privacywetgeving en stellen onze klanten in staat het eigen privacy- en integriteitsbeleid uit te voeren.

Ontdek de OnMarc oplossing

Data Science is momenteel een veel gevraagd item. Het vertalen van de informatiestromen naar daadwerkelijke inzichten is een complex proces, echter noodzakelijk in een data-driven business.