+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

OnMarc leidt op

OnMarc

Maakt van klantdata resultaat

OnMarc leidt op

focus op ontwikkeling & zelfstandigheid

 

OnMarc leidt op

Vanuit OnMarc staan wij je als klant bij in het afvangen en inzetten van online data ten behoeve van het verbeteren van de klantervaringen en verhoging van de conversie ratio, maar tegelijkertijd hebben wij focus op zelfstandigheid en ontwikkeling van onze klanten. Dit is de reden dat wij hands-on trainingen faciliteren, die inzicht geven hoe het beste gebruik te maken van de data.

 

Hoe we dat doen?

Het begint bij het bewust maken van de mogelijkheden die de data biedt bij het halen van je doelstellingen. Hiervoor heeft OnMarc een interactief Data Discovery workshop ontwikkeld. Tijdens het spelen van een spel wordt duidelijk gemaakt welke rol de data hierin kan spelen en hoe deze in te zetten. Hierbij blijft het niet bij algemene termen, maar wordt ingegaan op de situatie bij jouw bedrijf en ontvangt je na de workshop een rapport met een samenvatting van het besprokene en een voorgestelde aanpak.

 

OnMarc leidt op

 

Training

Daarnaast bieden wij trainingen aan op het gebied van data configuratie. Hiermee helpen we je bij het overzichtelijk maken van de gecollecteerde data. en geven wij uitleg bij het aangeleverde datamodel. Met als resultaat dat je zelfstandig rapporten en dashboards kunt bouwen.

Configuratie setup

Bij het opzetten van een nieuwe omgeving zal OnMarc de basisconfiguratie op zich nemen, zodat je meteen uit de startblokken kunt komen met de data-analyse en het opzetten van vervolgacties. Daarna doen wij, via een hands-on training, voor hoe het gedaan moet worden en kun je zelf aan de slag.

Bij dit alles wordt de kwaliteit van de data goed in de gaten gehouden en zal er niet geschroomd worden om je van adviezen te dienen om deze waar mogelijk te verbeteren.

Maar… Houd zelf de regie

Op deze manier kan de regie volledig in eigen handen worden genomen. En mochten er toch nog vragen zijn of niet genoeg resources om het werk gedaan te krijgen, dan staat het Service & Support team klaar om te helpen.

Bij dit alles wordt de kwaliteit van de data goed in de gaten gehouden en zal er niet geschroomd worden om je van adviezen te voorzien om deze  kwaliteit waar mogelijk te verbeteren.

Big data context

 

Zelfstandigheid

Kortom, we werken samen met je toe naar zoveel mogelijk zelfstandigheid, maar je kunt ons altijd bellen voor hulp of om gewoon een idee tegen ons aan te houden. We helpen je graag!

 

Heeft jouw organisatie ook een uitdaging op het gebied van datadriven werken?

Neem dan vrijblijvend contact op of schrijf je in voor ons gratis Dataspreekuur.

We helpen je graag!

Over de auteur:

Bianca de Vries is Manager Service & Support bij OnMarc. Met haar jarenlange ervaring in deze rol en die van Project Manager, zowel nationaal als internationaal, weet Bianca haar team uit te dagen om continue op zoek te gaan naar nog betere en slimmere oplossingen voor de vraagstukken van klanten en zichzelf te blijven ontwikkelen op hun vakgebied. Het leveren van kwaliteit is hierbij een belangrijk speerpunt.

 

 

 

Foto Bianca

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*