+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

OnMarc heeft nieuwe collega’s!

OnMarc heeft nieuwe collega’s!

 

OnMarc

Touch Your Customer

 

 

Maak kennis met onze nieuwe collega’s!

 

De afgelopen tijd is ons team versterkt met drie nieuwe toppers. Binnen service delivery is Robert Stalman de nieuwe lead data engineer. In hetzelfde team zijn ook Lisette Tempert en Tyler Massey gestart als data engineers. Ze introduceren zichzelf hieronder even in een korte Q&A.

Lisette Tempert
Data Engineer

Wat voor werk/studie heb je gedaan voordat je bij OnMarc bent gestart?
Voordat ik bij OnMarc kwam werken heb ik Communicatie gestudeerd aan het Windesheim in Zwolle. Toch wilde ik wat anders.. Met mijn vwo achtergrond en analytisch vermogen leek het mij leuk om de data kant op te gaan. Toen ik de combinatie van data en marketing tegenkwam bij de beschrijving voor deze baan werd ik erg enthousiast en zodoende werk ik nu al een half jaar met veel plezier als data engineer bij OnMarc.

Wat voor functie heb je bij OnMarc en waar houdt je je zoal mee bezig?
Mijn functie is data engineer. Ik zorg ervoor dat de data uit verschillende bronnen kloppen en goed bij klanten terecht komen zodat hun marketing afdeling deze kan analyseren. Momenteel ben ik mij wat meer aan het richten op Business Intelligence, met name Microstrategy. Een leuke nieuwe uitdaging!

Waarom is werken met data zo leuk?
Ik denk dat data overal op toe te passen is. We leven immers in een digitaal tijdperk en steeds meer dingen gaan via het internet. Om dus te investeren en te werken met data haal je veel uit de mogelijkheden die o.a. het internet te bieden heeft. Door de data te analyseren help ik andere bedrijven hun klanten beter te begrijpen op basis van hun gedrag. Dat vind ik een mooie bijdrage die ik kan leveren.

Heb je een specifieke hobby die je zou willen uitlichten?
Wat misschien niet veel mensen van mij weten, of verwachten, is dat ik een groot Formule 1 fan ben. Als sinds ik mij kan herinneren kijk ik met mijn vader naar deze mooie sport. Het gevecht op de baan vind ik prachtig maar ook de strategische aanpak van de teams.

Tyler Massey
Data Engineer

Wat voor werk/studie heb je gedaan voordat je bij OnMarc bent gestart?
Vóór OnMarc had ik diverse baantjes. Van werken in een sportwinkel tot het vervoeren van chemicaliën (voor het reinigen van motoren) met een grote vrachtwagen. Ik ben uiteindelijk afgestudeerd op Management Informatie Systemen, ook wel bekend als Business Intelligence.

Wat voor functie heb je bij OnMarc en waar houdt je je zoal mee bezig?
Ik ben een van de nieuwe Data Engineers. Op dit moment werk ik met verschillende programma’s om onze klanten te helpen hun gegevens goed en constant binnen te laten stromen, rapporteren en visualiseren..

Waarom is werken met data zo leuk?
Ik vind het interessant om te zien hoe rijk en complex data science kan zijn. Het is voor mij ongelooflijk indrukwekkend hoeveel we eigenlijk kunnen leren over mensen door het meten en verwerken van belangrijke gegevens.

Heb je een specifieke hobby die je zou willen uitlichten?
Je zou kunnen zeggen dat ik nu een beetje tussen hobby’s in zit. Ik zou graag weer willen kickboksen zodra de huidige, wereldstopende situatie voorbij is. Al doe ik ook graag mee aan de Nederlandse cultuur door op mooie dagen een lange fietstocht te maken!

Robert Stalman
Lead Data Engineer

Wat voor werk/studie heb je gedaan voordat je bij OnMarc bent gestart?
Mijn studie achtergrond bestaat uit economie en filosofie; Daarna heb ik onder andere gewerkt bij het UWV als web analist, bij ABN AMRO als data analist en bij IBI ook als data analist.

Wat voor functie heb je bij OnMarc en waar houdt je je zoal mee bezig?
Ik ben (lead) data engineer. Samen met mijn team bewaken en borgen we de data kwaliteit. Daarnaast zorgen we voor de (multi channel) data integratie en nog veel meer.

Waarom is werken met data zo leuk?
Je kunt er zoveel mee doen!  Je leert er dus ook altijd weer wat nieuws bij.  Data houdt niet op.  Het is oneindig..

Heb je een specifieke hobby die je zou willen uitlichten?
Ik lees minder dan ik zou willen; ik probeer de filosofie wat bij te houden, daarnaast voetballen met m’n zoontje; muziek maken doe ik ook te weinig…