+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

OnMarc heeft nieuwe collega’s!

OnMarc heeft nieuwe collega’s!

 

OnMarc

 

 

Maak kennis met onze nieuwe collega!

 

OnMarc heeft nieuwe collega’s! De afgelopen periode is ons team verder versterkt. Binnen Service Delivery is Lisette Tempert gestart als Product Specialist – Personalisatie en Segmentation Engine. Ze introduceert zichzelf hieronder in een korte Q&A.

OnMarc heeft nieuwe collega's! Lisette

Lisette Tempert
Product Specialist – Personalisatie en Segmentation Engine

Wat voor werk/studie heb je gedaan voordat je bij OnMarc bent gestart?
Voordat ik bij OnMarc kwam werken heb ik Communicatie gestudeerd aan het Windesheim in Zwolle. Toch wilde ik wat anders.. Met mijn vwo achtergrond en analytisch vermogen leek het mij leuk om de data kant op te gaan. Toen ik de combinatie van data en marketing tegenkwam bij de beschrijving voor deze baan werd ik erg enthousiast en zodoende werk ik nu al een half jaar met veel plezier als data engineer bij OnMarc.

Wat voor functie heb je bij OnMarc en waar houdt je je zoal mee bezig?
Mijn functie is data engineer. Ik zorg ervoor dat de data uit verschillende bronnen kloppen en goed bij klanten terecht komen zodat hun marketing afdeling deze kan analyseren. Momenteel ben ik mij wat meer aan het richten op Business Intelligence, met name Microstrategy. Een leuke nieuwe uitdaging!

Waarom is werken met data zo leuk?
Ik denk dat data overal op toe te passen is. We leven immers in een digitaal tijdperk en steeds meer dingen gaan via het internet. Om dus te investeren en te werken met data haal je veel uit de mogelijkheden die o.a. het internet te bieden heeft. Door de data te analyseren help ik andere bedrijven hun klanten beter te begrijpen op basis van hun gedrag. Dat vind ik een mooie bijdrage die ik kan leveren.

Heb je een specifieke hobby die je zou willen uitlichten?
Wat misschien niet veel mensen van mij weten, of verwachten, is dat ik een groot Formule 1 fan ben. Als sinds ik mij kan herinneren kijk ik met mijn vader naar deze mooie sport. Het gevecht op de baan vind ik prachtig maar ook de strategische aanpak van de teams.

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren talenten en drinken graag koffie.

Neem contact met ons op of bel Tessa op 030-636 3970. We komen graag met je in contact!