+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

MarcSense Engage

 

MarcSense Engage

Meer conversie door betere klanten

Herken de juiste leads op het juiste moment

Retargeting en personalisatie werkt het best als je weet in welke mindset je lead zit. Natuurlijk wil je van iedere bezoeker een klant maken, maar dat gaat niet van de een op de andere dag. Informeer je de klant te weinig, haakt hij wellicht voortijdig af. Maar loop je te hard van stapel, kan dat ook averechts uitpakken. Iedereen heeft wel ervaringen met te opdringerige marketingcampagnes. Hoe herken je het juiste moment?

Een goede winkelier ziet het wanneer de eerste aandacht overgaat in echte interesse. In de marketing zijn hier ook talloze modellen voor, maar dat uitdrukken in exacte data is lastig. Wat veel tools niet bieden, is de fijnmazige meetpunten die juist die mindset van je klant aantonen. Met MarcSense Engage zet jouw customer journey wel de volgende stap.

Interessebepaling door real-time analyses

Ons machine learning model voorspelt in real-time hoe geinteresseerd een bezoeker is, door de analyse van click- en muisgedrag. Zo zie je niet alleen wat ze doen, maar vooral ook welke bezoekers grote kans maken om te gaan converteren. Je krijgt inzicht in welke bezoekers wellicht nog wat subtiele informatie toegestuurd moeten krijgen, welke leads klaar zijn voor een persoonlijk aanbod, en welke je niet eens hoeft te helpen omdat ze zelf de koop-knop wel weten te vinden. Zo pas je naadloos de klantreis aan naar hun interesseniveau.

De belofte

MarcSense Engage geeft je op individueel niveau inzicht in de interesse voor jouw product. Zo bespaar je marketingkosten uit om klanten terug te halen die toch niet willen kopen, en kun je de twijfelaars juist nog op het goede moment een zetje geven. De potentie is gigantisch. En combineer je het met de exitdetectie van MarcSense Retain, dan zie je niet alleen wie er geïnteresseerd is, maar ook wanneer bij die potentievolle leads de twijfel toch toeslaat.

 

Meer weten over hoeveel jij met interessebepaling kan verdienen? Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijke berekening.