MarcImpact - OnMarc |
+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

MarcImpact

 

MarcImpact

Verhoog je marketing ROI

 

Iedere marketingeuro kun je maar een keer uitgeven, maar bij OnMarc realiseren we ons ook: ieder klantcontact kan hét verschil maken. Krijg inzicht in de juiste toewijzing van je marketingbudget en verhoog je marketing ROI.

Patronen herkennen, efficiëntie verhogen

De oplossing is binnen handbereik: met de juiste data zijn de effecten van je marketingmix goed in kaart te brengen. De MarcImpact suite biedt oplossingen die daarbij aansluiten. Denk daarbij aan marketing attributie en automatische klantclustering. Zo zie je niet alleen wat elk kanaal je brengt, maar ook welke segmenten je nou echt kunt bedienen.

Daarbij maken we gebruik van geavanceerde modellen die patronen vinden in je eigen data. Dat betekent dat we ver voorbij gaan aan Last Click of First Click, of de standaard segmentatieregels. Jouw klanten hebben hun eigen klantreis, die niet zomaar in standaardregels is uit te drukken. Om het maximale uit je marketingbudget te halen, zorgen we voor een passend model.

Privacy

Alle gegevens die verzameld worden blijven in jouw bezit en controle. Wij van Onmarc begrijpen heel goed hoe belangrijk deze data voor jou is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de data bij de concurrent belandt.

Ook weten hoe je je ROI verhoogt door slim naar je data te kijken? Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.