+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

MarcAlign

 

MarcAlign

 Verdien geld door naar je klant te luisteren.

 

Processen in je organisatie verbeteren door echt naar je klanten en bezoekers te luisteren. Een opportune kans om kosten verlagen. Klanten en bezoekers vertellen je alles, waarvan je veel leert. Door gedetailleerd naar zoekgedrag en interesse te kijken worden inkoopprocessen verbeterd en kunnen vraag en aanbod beter op elkaar worden afgestemd.

Methoden als natural language processing (NLP) helpen bij het interpreteren van vragen, beoordelingen en serviceprocessen. Door klanten een vriendelijke behandeling te geven in apps of op websites voorkom je het gebruik van arbeidsintensieve call centers. Door het vroegtijdig herkennen van mogelijk frauduleus gedrag kan er tijdig worden ingegrepen en worden kosten voorkomen. 

De MarcAlign suite helpt je met datagedreven oplossingen voor dergelijke vraagstukken. Samen met data consultants van OnMarc bepaal je concrete doelstellingen, de benodigde input en welke modellen worden gebruikt. Wij zorgen voor de vlotte implementatie. 

Privacy

Alle gegevens die verzameld worden blijven in jouw bezit en controle. Wij van Onmarc begrijpen heel goed hoe belangrijk deze data voor jou is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de data bij de concurrent belandt.

De mogelijkheden met OnMarc zijn grenzeloos