+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

Werken op het lab van OnMarc

Data Science in Action

Big data: een schat aan informatie. Echter blijkt het juiste gebruik van data voor veel marketeers een grote uitdaging. Hoe worden de meesten inzichten verkregen en hoe wordt de waarde gemaximaliseerd?

OnMarc heeft vier studenten van de master Data Science (Tilburg University) uitgenodigd voor de kick-off van hun thesis bij OnMarc. Het thema van hun thesis wordt: hoe worden meer inzichten verkregen op basis van big data?

Omdat onze data veilig en in volledige controle wordt opgeslagen, kunnen we/ze op een verantwoorde manier het gedrag van klanten die touchpoints bezoeken diepgaand analyseren.

Onderwerpen die aan bod komen: voorspellen van gedragingen van bezoekers op webpagina’s, cross-sell, mouse-overs & conversies.

Zo dragen wij bij aan deze uitdaging van marketeers. Aangezien volgend jaar in het teken staat van een massale digitale omwenteling wordt het negeren van digitalisering knap lastig!

Kevin van Kalkeren (Lead Consultant)

Waar zijn wij op het lab nu mee bezig? Kevin van Kalkeren legt het u uit.

Data en informatie

We laten zien hoe klanten zich online gedragen. Hoe ze zoeken, kiezen en kopen. Dit geeft organisaties impulsen om nu te handelen en straks strategische keuzes te maken.

Data applicaties

We helpen stap voor stap te transformeren naar 1-op-1 relaties. Data wordt ingezet om real time relevant te zijn.

Ontdek de OnMarc oplossing

Klanten kiezen voor OnMarc omdat ze de volgende stap willen zetten in klantbenadering. De ontwikkelingen in data integration en data warehousing gaan snel, en met onze gepatenteerde manier van data verzamelen lopen we voorop.

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match