+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

Werken op het lab van OnMarc

Maak kennis met de kracht van goede data

Onvolledige of onvoldoende data zorgt zelden voor een goede inzichten. Zonde, als een organisatie om die reden de kansen – en dus de kracht van goede data – misloopt. Veel van onze klanten zien de kracht van goede data nog als hard werken en gedegen onderzoek doen. Bij OnMarc zorgen we ervoor dat niets minder waar is.

Met onze kennis over Customer Data Technologie maken we het juist vele malen eenvoudiger. Op deze manier creëren we vanaf het meest ‘korrelige’ niveau een geïntegreerd klantbeeld: een voorwaarde voor goede bedrijfsresultaten.

Omdat onze data veilig en in volledige controle wordt opgeslagen, kunnen wij  op een verantwoorde manier het gedrag van klanten die touchpoints bezoeken diepgaand analyseren.

 

 

Data en informatie

We laten zien hoe klanten zich online gedragen. Hoe ze zoeken, kiezen en kopen. Dit geeft organisaties impulsen om nu te handelen en straks strategische keuzes te maken. Data applicaties

We helpen stap voor stap te transformeren naar 1-op-1 relaties. Data wordt ingezet om real time relevant te zijn.

Ontdek de OnMarc oplossing

Klanten kiezen voor OnMarc omdat ze de volgende stap willen zetten in klantbenadering. De ontwikkelingen in data integration en data warehousing gaan snel, en met onze gepatenteerde manier van data verzamelen lopen we voorop. Benieuwd hoe wij dat doen? Wij leggen het je graag uit.

Optimaal rendement voor klant en organisatie

Naast Data Science, zijn onze klanten bij ons aan het juiste adres voor een grote diversiteit aan kennis op het gebied van:

  • Dataverzameling
  • Data-integratie
  • Data-analyse

Zo werken onze dataconsultants dagelijks aan het verkrijgen van nieuwe inzichten en het visualiseren en beoordelen van klantdata resultaten. Op die manier dragen wij met onze Customer Data Technologie kennis bij aan het creëren van langdurige klantrelaties met een optimaal rendement.