+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

data platform

 

OnMarc’s Data Platform

Klaar voor de toepassing 

De volgende stappen in klantgerichtheid

 

OnMarc Data Platform – Klaar voor de toepassing 

Het OnMarc Data Platform is een platform dat OnMarc heeft gebouwd waarmee het mogelijk is om alle data van bezoekersinteractie te integreren. Alle technologie die we daarbij ontwikkelen of gebruiken staat ook aan de basis van alle oplossingen die wij leveren. Het OnMarc Data Platform (ODP) zorgt voor een naadloze integratie van data uit alle belangrijke communicatiekanalen. Dat zijn primair de digitale kanalen, omdat ze zoveel data intrinsiek leveren, maar ook data van andere kanalen kan worden geïntegreerd. 

RealTime verwerking 

Het OnMarc Data Platform verzamelt data in real-time. Als de bron de data levert wordt deze direct verwerkt zodat vaak binnen tientallen of honderdtallen milliseconden de verwerkte data beschikbaar is voor personalisatie toepassingen. Je wilt immers direct inspelen op het gedrag van de bezoeker! 

Het OnMarc Data Platform verzamelt data in real-timeDe basis van het ODP: brede collectie van gegevens 

Natuurlijk collecteer je in het ODP alle gegevens van online klantengedrag op website en apps. OnMarc maakt daarvoor gebruik van de meetmethodes van Celebrus. Hiermee kan zowel vertrouwd, maar ook integraal én in real-time data wordt verzameld. Indien gewenst op het meest fijnmazige niveau. Tot op muisbeweging en toetsaanslagen nauwkeurig. Eenvoudig, zonder enige vorm van tagging. 

Natuurlijk wil je weten wat bezoekers ertoe zet om naar je website of app te gaan. Een reeks marketing response integraties zorgen voor uitgebreide mogelijkheden om marketinganalyses te maken en slimme modellen. Het OnMarc Data Platform verzamelt data in real-time. Daarnaast bieden wij diverse integraties aan voor SEA, SEO, display marketing, affiliate marketing en e-mail. 

Als bezoekers je feedback geven dan is dat zeer waardevol. Maar je wilt ook weten waarom en in welke context deze feedback is gegeven. Onze voice-of-the-customer integraties zorgen voor de koppeling van feedback data aan bijvoorbeeld app- of web-bezoeken en levert zo aanvullende informatie. 

De mogelijkheden zijn grenzeloos

Heeft jouw organisatie een uitdaging op het gebied van data gedreven werken of data configuratie?

Neem vrijblijvend contact op of bel ons op 030-636 3970. We helpen je graag!