+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

Consultancy

Resultaat door oplossingen van OnMarc: 15-25% + verhoging van de effectiviteit van marketinguitgaven.

Waarom onze consultancy anders is

Uit de film ‘The Godfather’ komt de uitspraak: “it’s not personal, it’s business.” Het omgekeerde geldt tegenwoordig voor marketeers die de klantreis over de vele apparaten en kanalen willen begrijpen en daarop acteren. Persoonlijk contact met de klant is steeds meer een vereiste. De druk op marketeers om resultaat te boeken vergroot. Budgetten verschuiven naar digitaal, de klantreis optimaliseren is noodzaak. Relevante berichten op het juiste moment, via het juiste kanaal bij de juiste persoon. Als communicatie niet relevant is is het irritant.

De consultants van OnMarc zijn er echt voor de klant, helpen de klant van inzichten naar acties. Wij helpen om real-time gegevens te verzamelen over klanten en hoe ze met informatie, services en aanbiedingen omgaan. Als groep of individueel. We meten alle interacties op alle digitale touchpoints. We brengen u echt dichtbij uw klant.

“Data zijn slechts een middel tot het doel: de bedrijfswaarde voor je klanten verhogen.”

Marieke Eskes (Online Data Consultant OnMarc)

1-op-1 marketing

Naar de meest verfijnde klantbenadering

Wij richten ons op marketeers die op zoek zijn naar een dieper begrip van klanten. Op organisaties die klanten 1-op-1 willen bedienen en op weg zijn naar de de meest verfijnde klantbenadering in hun markt.

Een doelgroep van 1

Onze belofte is simpel. Zodra OnMarc aan staat ontstaat er een compleet overzicht van alle gebruikers en al hun interacties. Vanaf dat moment kan klantgedrag individueel en gesegmenteerd geanalyseerd worden en kunnen de stappen worden gezet om mensen individueel te benaderen, te bedienen en te helpen. Gepersonaliseerde content op basis van wat u weet van een individuele gebruiker.

Big data

At your service

Big data betekent niets anders dan de nieuwe manier van data verwerken. Data collecteren, verwerken en aanbieden betekent voor iedere organisatie iets anders, maar de vooruitgang is overal beschikbaar.

Voor de nieuwe data marketeers

OnMarc maakt de volgende stap in data volume, data variëteit en verwerkingssnelheid mogelijk. Wij zijn in staat om zeer grote datasets op te slaan, we combineren gestructureerde gegevens, semi-gestructureerde gegevens en ongestructureerde gegevens en kunnen deze razendsnel verwerken.

Veiligheid

Beveiliging en afscherming zijn belangrijke onderdelen van de manier waarop wij met data omgaan. We beveiligen klantinformatie en bedrijfsinformatie tegen interne en externe gevaren. Alle data, gecollecteerd of geaggregeerd, is 100% eigendom van onze klanten.

Privacy en compliance

Iedere organisatie moet het vertrouwen van haar klanten bewaken. Dus is integriteit en de privacy van klanten en medewerkers het startpunt bij het implementeren en beveiligen van data-oplossingen. We borgen de richtlijnen van de De Nederlandse Wetgeving, maar ook uw eigen compliance-, beveiligings- en privacyrichtlijnen.

Ontdek de OnMarc oplossing

Klanten kiezen voor OnMarc omdat ze de volgende stap willen zetten in klantbenadering. De ontwikkelingen in data integration en data warehousing gaan snel, en met onze gepatenteerde manier van data verzamelen lopen we voorop.