+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

Ervaren Hadoop/Linux Beheerder

Ervaren Hadoop/Linux Beheerder

Our career opportunities below are written in Dutch, if you require an English language version or more information about a specific opportunity, please contact jobs@onmarc.nl.

Bedrijfsprofiel

OnMarc is specialist in het leveren van gegevens en informatie over online bezoekers en klanten door integrale monitoring van de online omgeving.
Met gebruik van onze zelf-ontwikkelde toepassingen in combinatie met toepassingen van toonaangevende leveranciers als Celebrus Technologies en MicroStrategy zijn wij in staat onze klanten beter inzicht in het gedrag en de wensen van de individuele online bezoeker te bieden.

Door het vastleggen van zowel het historische klantgedrag als het actuele gedrag is OnMarc in staat om de volgende toepassingen te bieden:

✔ Online Customer Intelligence (360-degree view)
✔ Advanced Web Analytics (Web, Mobile, Apps & Social)
✔ Real-time online personalisatie
✔ Online-CRM
✔ Campagne & Conversie attributie
✔ Business Intelligence & Data Mining

Functie omschrijving

OnMarc is op zoek naar een ervaren Hadoop/Linux Beheerder die medeverantwoordelijk is voor het operationeel beheer van onze klantomgevingen (private cloud, public cloud en on-premise) binnen een team van infrastructuur- en technisch applicatiebeheerders.

Heb je een HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring met Hadoop/Linux omgevingen en ben je bereid om een aantal keer paar jaar internationaal te reizen, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Daarnaast verwachten wij dat je ITIL en SLA ervaring binnen een moderne ICT omgeving hebt en dat je het leveren en continue verbeteren van de kwaliteit van de dienst hoog in het vaandel hebt staan. Het spreekt voor zich dat je analytisch kunt denken, proactief kunt werken en een goed begrip van moderne data management processen hebt.

Herken je jezelf in bovenstaande kenmerken en vindt je het leuk om voor een jong en dynamisch bedrijf te werken dat actief is in de online wereld, stuur dan je CV met een motivatie naar Rob Kooijman, rob.kooijman@onmarc.nl

OnMarc is specialist in het leveren van gegevens en informatie over online bezoekers en klanten door integrale monitoring van de online omgeving. Met de producten van toonaangevende leveranciers in combinatie met onze eigen toepassingen en bijbehorende diensten geven wij onze klanten inzicht in het gedrag en de wensen van de individuele online bezoeker. Door het vastleggen van zowel het historische klantgedrag als het actuele gedrag zijn de klanten van OnMarc (onder andere de grootste verzekeraar van Nederland) tot de volgende toepassingen in staat: Online Customer Intelligence (360-degree view), Advanced Web Analytics (Web, Mobile, Apps & Social), Real-time online personalisatie, Customer Data Platform, Campagne- & Conversie attributie en Business Intelligence & Data Mining. Meer informatie vind je op www.onmarc.nl