+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

BI Specialist

BI Specialist

Our career opportunities below are written in Dutch, if you require an English language version or more information about a specific opportunity, please contact jobs@onmarc.nl

Bedrijfsprofiel

OnMarc is specialist in het leveren van gegevens en informatie over online bezoekers en klanten door integrale monitoring van de online omgeving.
Met gebruik van onze zelf-ontwikkelde toepassingen in combinatie met toepassingen van toonaangevende leveranciers als Celebrus Technologies en MicroStrategy zijn wij in staat onze klanten beter inzicht in het gedrag en de wensen van de individuele online bezoeker te bieden.

Door het vastleggen van zowel het historische klantgedrag als het actuele gedrag is OnMarc in staat om de volgende toepassingen te bieden:

✔ Online Customer Intelligence (360-degree view)
✔ Advanced Web Analytics (Web, Mobile, Apps & Social)
✔ Real-time online personalisatie
✔ Online-CRM
✔ Campagne & Conversie attributie
✔ Business Intelligence & Data Mining

Functie omschrijving

Als Business Intelligence Specialist ga je aan de slag om oplossingen te bouwen en inzichten te verschaffen op basis van data in OnMarc’s Online Data Platform. Je ontwikkelt dashboards en rapportages die zijn afgestemd op de behoefte van de klanten. Daarbij maak je gebruik van moderne business analytics en intelligence systemen zoals MicroStrategy.

Je maakt deel uit van een team met enthousiaste mensen die passie hebben voor de online wereld en Business Intelligence. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze in-house ontwikkelde BI oplossingen en zorgt ervoor dat klanten hiermee succesvol zijn.

Heb je een HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring in het werken met BI tools (bij voorkeur met MicroStrategy) en ben je bereid om een paar keer per jaar internationaal te reizen, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Herken je jezelf in bovenstaande kenmerken en vindt je het leuk om voor een jong en dynamisch bedrijf te werken dat actief is in de online wereld, stuur dan je CV met een motivatie naar Rob Kooijman, rob.kooijman@onmarc.nl

OnMarc is specialist in het leveren van gegevens en informatie over online bezoekers en klanten door integrale monitoring van de online omgeving. Met de producten van toonaangevende leveranciers in combinatie met onze eigen toepassingen en bijbehorende diensten geven wij onze klanten inzicht in het gedrag en de wensen van de individuele online bezoeker. Door het vastleggen van zowel het historische klantgedrag als het actuele gedrag zijn de klanten van OnMarc (onder andere de grootste verzekeraar van Nederland) tot de volgende toepassingen in staat: Online Customer Intelligence (360-degree view), Advanced Web Analytics (Web, Mobile, Apps & Social), Real-time online personalisatie, Customer Data Platform, Campagne- & Conversie attributie en Business Intelligence & Data Mining. Meer informatie vind je op www.onmarc.nl