Phone: +31 (0)30 636 39 70 | e-mail: info@onmarc.nl

De Analytics of things

De Analytics of things

Internet of Things (IoT) is het netwerk van apparaten die kunnen communiceren. We kennen allemaal al voorbeelden uit de gezondheidszorg, energie en automotive. Koelkasten, thermostaten en auto’s communiceren met jouw computer, die van je leverancier of met elkaar. En gaat het snel met het verbinden van apparaten? Je telefoon zit al in het netwerk, je tandenborstel, reisverzekering en koelkast zullen snel volgen.

IoT wordt een van de belangrijkste drivers van zakelijke vooruitgang. Organisaties zullen hun business model aanpassen, business processen gaan herinrichten en het meest belangrijk: ze zullen echt nieuwe klantervaringen gaan ontwikkelen.

Zijn dit jouw concurrenten? Dat is nog moeilijk te zeggen, wel kunnen we vaststellen dat de vooruitgang groot is, en dat hij snel gaat.

Meer dan 12 nullen

Deloitte maakte onlangs een schatting van de toekomstige economische impact van de ‘Internet of Things’ Een opvallende uitkomst: In 2020 zal ‘Internet of Things’  7.100.000.000.000 dollar gaan bijdragen aan de wereldeconomie. Dat is 7,1 biljoen! En in 2022 zal dit bedrag al weer verdubbeld zijn.

Het is mooi om eens over deze enorme groei na te denken, en het perspectief voor jouw organisatie.

Impact

Omarming van nieuwe technologie betekent voor iedere organisatie iets anders. Je digitale sprongen zijn groot of klein, innoveren moet snel of langzaam. Maar als deze schattingen maar een beetje waar zijn, dan zal er ongetwijfeld in jouw markt fors geïnvesteerd gaan worden in connected en meer data-driven producten en diensten.

Analytics of things

Voor OnMarc is de uitdaging simpel: IoT apparaten genereren enorm veel data, we krijgen te maken met een nog breder digitaal landschap en onze klanten moeten stappen gaan zetten om data nuttig te kunnen blijven gebruiken. Analytics of Things zal onderdeel gaan uitmaken van onze omnichannel data oplossingen.

 

Enjoy this blog? Please share!

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match