Accountmanager New Business - OnMarc |
+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

Accountmanager New Business

 

Vacatures

Word jij onze nieuwe accountmanager?

Binnen het salesteam van Onmarc zijn we op zoek naar medior versterking.

Als accountmanager new business weet jij deuren te openen die eerder gesloten waren. Daarbij krijg je veel vrijheid en het vertrouwen om invulling te geven aan je functie. Er is veel hoog- en laaghangend fruit en jij mag zelf bedenken hoe jij je fruitmand gaat vullen. Door het toepassen van consultative selling, weet je altijd iets voor de klant te kunnen betekenen. Je denkt met de klant mee naar een passende oplossing door het inzetten van onze software, consultants of training. Samen maken we de complexe wereld van data een stuk begrijpelijker. Je komt te werken in een kleine, open en informele omgeving waarin je gehoord wordt en samenwerken een belangrijke voorwaarde is tot succes. Binnen het salesteam heeft ieder zijn eigen kwaliteiten, voeg deze samen en je hebt een super team.

 

Dit krijg je van ons terug

Wij bieden je een zeer zelfstandige functie waarin jij echt het verschil kunt maken. We starten met een inwerkprogramma zodat je de diensten, producten en onze organisatie goed leert kennen. Binnen OnMarc hebben we een gezellige activiteitencommissie en komen we een paar keer per jaar samen met alle collega’s waar het gaat om ontmoeten, kennisdeling maar vooral gezelligheid.

Een goede werk-privé balans vinden we belangrijk, daarom beheer jij je eigen agenda en heb je veel flexibiliteit. Daarnaast krijg je een laptop, smartphone, leaseauto, een zeer goed salaris en bonusregeling. Ons kantoor is gevestigd in Houten en we bieden flexibele thuiswerkmogelijkheden.

Jouw professionele kenmerken;

  • Je beschikt over het vermogen om de behoeften van klanten te begrijpen en te vertalen naar een perfecte oplossing;
  • Je bent in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor het leiden en coördineren van het salesproces van eerste contact tot implementatie;
  • Je kunt effectief netwerken, ook binnen de eigen organisatie. Je bent in staat om relaties op te bouwen en je persoonlijke netwerk te gebruiken om nieuwe kansen te creëren;
  • Je beschikt over het vermogen om nieuwe benaderingen te creëren en te implementeren, zelfs als je geconfronteerd wordt met scepsis van anderen;
  • Je hebt aantoonbare resultaten geboekt in het realiseren van new business targets;
  • Je hebt affiniteit met data in combinatie met commercie of consultancy en voelt je op je plek in een groeiend bedrijf.  

Accountmanager new business iets voor jou?!

Solliciteer nu

Dit is OnMarc

Wij zijn een bedrijf gebouwd door specialisten, maar nu is het tijd dat de generalisten ons leren kennen. Voor grote nationale en internationale bedrijven verwerken wij miljoenen stromen aan marketingdata. Aan jou de taak om ons ook bij het MKB en andere grote organisaties binnen te brengen om ons kenbaar te maken. Door organisaties worden wij ook wel eens; ‘het best bewaarde marketing geheim’ genoemd en het is tijd om hier verandering in te brengen.  

Je krijgt bij ons een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. Dit kenmerkt de open en informele sfeer waarin jij gehoord wordt. Onze kennis zit in onze mensen, daarom zorgen we ervoor dat zij de mogelijkheid krijgen om zichzelf maximaal te ontplooien. Bij OnMarc ben je regisseur van je eigen carrière. OnMarc biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot het volgen van trainingen. 

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren talenten en drinken graag koffie.

Neem contact met ons op of bel Tessa op 030-636 3970. We komen graag met je in contact!

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*