+31 (0)30 636 39 70 | info@onmarc.nl

Met diepere inzichten kun je klanten persoonlijker helpen

Data Insight Services van OnMarc

Het digitale tijdperk: iedere interactie met klanten zorgt voor meer en meer verzamelde data. Maar weet jouw organisatie deze data vervolgens ook om te zetten in toegevoegde waarde voor bedrijfsdoeleinden? Bij OnMarc bieden we services die zorgen voor de waardevolle stap naar langdurige klantrelaties met optimaal rendement voor klant én bedrijf

Een berg aan data, maar hoe bruikbaar is het?

Kun jij voor jouw organisatie een antwoord geven op bovenstaande vraag? Er wordt vaak nog weinig gedaan met de berg aan data die voorhanden is. Het gevolg: een gebrek aan klantgerichtheid en -inzicht. Bij OnMarc begrijpen we goed dat dit niets te maken heeft met onwil, maar veelal met technische en/of organisatorische uitdagingen. Onze services zorgen ervoor dat ook jouw organisatie de stappen naar een echte data driven omnichannel benadering wél kan zetten.

Herkenbare vragen binnen organisaties

Binnen organisaties heersen vaak herkenbare vragen rondom het verzamelen, analyseren en herkennen van (bruikbare) data:

Hoe zet ik mijn data om in waarde en wat is deze data waard?
Hoe kan ik mijn (online) budget effectiever en efficiënter inzetten?
Waar moet ik beginnen als het gaat om data-driven werken?
Hoe kan mijn organisatie leren van deze data?
Hoe kan ik beter communiceren met klanten/bezoekers?

Bij OnMarc zorgen we ervoor dat je bedrijf hier niet alleen antwoord 
maar ook invulling aan kan geven.

OnMarc Services

Onze services bieden richtlijnen om de uitdaging van klanten-data aan te pakken. Denk hierbij aan richtlijnen voor initiatieven voor digitale transformaties en praktische user cases met klant-data. OnMarc heeft ruime ervaring opgedaan in de vastlegging en het gebruik van data en jouw organisatie heeft die klant-data beschikbaar. Eigenlijk kunnen we het dus zien als een perfecte match.

OnMarc helpt haar klanten herkennen. Individueel en als groep. Met de oplossingen van OnMarc worden klantervaringen gepersonaliseerd, conversies verhoogd en merkbeleving gemaximaliseerd. Professional Services voor een optimaal resultaat!

Nieuwsgierig naar wat onze services voor jouw organisatie kunnen beteken. Neem contact met ons op en laten we samen kijken hoe we je dichterbij je klant kunnen brengen.